Susan

De vrouw achter Susanhaarzaak….
Na vele jaren in verschillende salons te hebben gewerkt is Susan in 2005 begonnen met Susanhaarzaak. Nog iedere dag is ze super trots. Naast het kapperswerk geniet zij er enorm van om het team elke keer weer te motiveren en te enthousiasmeren.

Eigenlijk laat ze Susanhaarzaak nooit helemaal los. Haar motto is “een fijn team in een goede sfeer, maar bovenal de kwaliteit waarborgen”. Gelukkig is er ook nog veel vrije tijd over die zij besteedt met haar man en twee dochters. Met hen trekt ze er regelmatig op uit, gaan ze lekker uit eten of heerlijk op vakantie. 

Roos

Roos, opgeleid bij ons in de salon en nu klaar met haar opleiding. Roos heeft als specialisaties knippen, kleuren en highlighten. Kijk hiervoor op insta onder
@susanhaarstylisten_roos. In haar vrije tijd vindt ze het vooral leuk om met haar vriendinnen uit te gaan, daarnaast gaat ze ook graag uit eten. Roos werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag. En op de avonden in overleg.

Vera

Vera, volgt de B.B.L. opleiding en heeft al veel onderdelen afgerond. Vera knipt en kleurt Studenten/Dames lang haar. Vera heeft ook al intern veel cursussen van Keune gevolgd dus kan ook goede adviezen geven wat de producten betreft. Vera staat voor Susanhaarzaak ook vaak op ladiesnights en events ook daar geeft ze adviezen over kapsels en producten voor thuisgebruik. Ook Vera kun je volgen op instagram op susanhaarstylisten_vera

Uit eten gaan en shoppen zijn haar hobbys. Vera werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag en in de avonden in overleg.

Leanne

Eigenaresse Your Inner Beauty

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij een gerenommeerd Wellness centrum werd het tijd om voor mezelf te beginnen. Nadat ik verschillende opleidingen en cursussen heb gevolgd merkte ik dat ik het vooral leuk vind om persoonlijke aandacht te geven aan lichaam en huid. Na twee jaar in mijn eigen
schoonheidssalon wilde ik toch wat meer gaan doen op het gebied van huidverbetering.

Daarom heb ik de opleiding tot huidcoach gevolgd, deze heb ik succesvol afgerond en mag me nu een Hannah huidcoach noemen. Met deze behandelingen verbeter je de huid op een natuurlijke manier. Vanaf oktober 2023 werd het tijd voor uitbreiding daarvoor heb ik er een ruimte bij zodat ik een ruimte kon creëren voor pedicure behandelingen.

In mijn vrije tijd maak ik graag ruimte voor creativiteit en ga ik graag met vrienden
op stap voor een hapje en een drankje.

Voor afspraken:
+31 6 408 76 346 
www.yourinnerbeauty.nl