Susan

De vrouw achter Susanhaarzaak….
Na vele jaren in verschillende salons te hebben gewerkt is Susan in 2005 begonnen met Susanhaarzaak. Nog iedere dag is ze super trots. Naast het kapperswerk geniet zij er enorm van om het team elke keer weer te motiveren en te enthousiasmeren.

Eigenlijk laat ze Susanhaarzaak nooit helemaal los. Haar motto is “een fijn team in een goede sfeer, maar bovenal de kwaliteit waarborgen”. Gelukkig is er ook nog veel vrije tijd over die zij besteedt met haar man en twee dochters. Met hen trekt ze er regelmatig op uit, gaan ze lekker uit eten of heerlijk op vakantie. 

Roos

Roos, opgeleid bij ons in de salon en nu klaar met haar opleiding. Roos heeft als specialisaties knippen, kleuren en highlighten. Kijk hiervoor op insta onder
@susanhaarstylisten_roos. In haar vrije tijd vindt ze het vooral leuk om met haar vriendinnen uit te gaan, daarnaast gaat ze ook graag uit eten. Roos werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag. En op de avonden in overleg.

Vera

Vera is de jongste van ons team. Ze doet ook al kleine behandelingen in de salon. Ze kan heerlijk haren wassen. Wil je eens een uitgebreide wasmassage dan kun je deze bij boeken. Je kunt dit via WhatsApp aangeven (0570514511). Kijk op insta onder
@susanhaarstylisten_vera. Uit eten en shoppen zijn haar hobby’s. En niet te vergeten ze speelt een aardig potje voetbal.

Leanne

Eigenaresse Your Inner Beauty

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij een gerenommeerd Wellness centrum werd het tijd om voor mezelf te beginnen. Nadat ik verschillende opleidingen en cursussen heb gevolgd merkte ik dat ik het vooral leuk vind om persoonlijke aandacht te geven aan lichaam en huid. Na twee jaar in mijn eigen schoonheidssalon wilde ik toch wat meer gaan doen op het gebied huidverbetering. Daarom heb ik de opleiding tot huidcoach gevolgd, deze heb ik succesvol afgerond en mag me nu een Hannah huidcoach noemen. Met deze behandelingen verbeter je de huid op een natuurlijke manier. In mijn vrije tijd maak ik graag ruimte voor creativiteit en ga ik graag met vrienden op stap voor een hapje en een drankje.

Ik ben aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Voor afspraken: +31 6 408 76 346 www.yourinnerbeauty.nl

Rebecca

Pedicure op de Ma-Di-Do

Afgerond basis pedicure. in mei 2020 ben ik een samenwerking aan gegaan met Cindy. Samen zijn wij de leukste pedicures van Schalkhaar (vinden wijzelf). We zij  allebei bezig met de opleiding Medisch Pedicure en hopen deze in 2022 af te ronden.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Voor afspraken: +31 6 200 47 286 www.pedicure-rebecca.nl

Cindy

Door de samenwerking met Rebecca kunnen wij nog meer groeien in ons klantenbestand. Verder is het natuurlijk samen leuk en leerzaam om veel trainingen te volgen om ons vak goed up-to-date te houden. 

Ik ben aanwezig op vrijdag.

Voor afspraken: +31 6 251 15 103

Kristianne

Ik ben Kristianne van cadeau en kledingwinkel Hoge Ramen in Deventer. Tijdens de gezellige knipbeurten bij Susan is het idee ontstaan om wat artikelen van de Hoge Ramen bij Susan in Susanhaarzaak te zetten. Voor mij een leuke etalage, voor Susan een leuke aanvulling en voor de klant een mooie gelegenheid om nog even een leuk cadeautje te kopen, onder het mom van nu ben ik er toch. We zullen samen regelmatig wat nieuws presenteren. Mocht je onze hele collectie willen zien dat kan natuurlijk ook.

www.hoge-ramen.nl

Gerda

Susan en ik delen onze passie voor ondernemen en hebben in het verleden ook regelmatig samengewerkt. 

Sinds vorig jaar heb ik een pop-up winkel vanuit huis waar ik kleding (ook 2hand), sieraden tassen en sjaals verkoop. De collectie wisselt bijna wekelijks. Maak gerust een afspraak om te komen kijken, voelen en passen. Liever bij jou thuis? Dat kan ook! 

Bij Susan kom ik ook regelmatig om een event te organiseren. En sinds kort verkoopt Susan ook mijn sieraden en tassen/sjaals. 

Meer weten? Kijk dan op Instagram of Facebook: @pitdeventer

Voor afspraken: +31 6 40833195